pátek 23. března 2012

Chlorella jako mocná obrana proti rakovině

Úžasné věci  skutečně pocházejí v malém množství. Jedna z nejsilnějších zbraní proti rakovině je chlorella – jednobuněčná  zelená řasa. Tato drobná řasa skrývá silný efekt. V knize “Předepsání léků pro dietní wellness”, Phyllis A. Balch, vysvětluje: "Chlorella ... obsahuje nejvyšší úroveň chlorofylu za unci jakékoli rostliny, stejně jako bílkoviny (téměř 58 %), sacharidy, všechny z vitamínů skupiny B, vitaminy C a E, aminokyseliny (včetně všech devíti základních), enzymy a vzácné stopové minerální látky. " Díky svému hustému a na živiny bohatému složení, chlorella nabízí vašemu tělu dvojí útok proti rakovině. Přístup k těmto výhodám máte tehdy když užijete jednu nebo dvě čajové lžičky chlorelly jednou nebo dvakrát denně, v závislosti na léčbě rakoviny,  jak uvedl Michael Tierra v „Léčení rakoviny pomocí bylinek” (Treating Cancer with herbs).



Jedna z nejlepších obran proti rakovině je posílení vašeho imunitního systému. Přesně zde pomáhá chlorella. Přestože západní medicína do značné míry ignoruje chlorellu, od atomového výbuchu Hirošimy a Nagasaki japonští vědci zkoumají výhody chlorelly. Jako Dr. Ralph W. Moss popisuje v knize „léčba rakoviny" (Cancer Therapy), „Japonští vědci studovali chlorellu pyrenoidosu jako biologický modifikátor odezvy ... i když chlorella přímo nezabíjí rakovinné buňky, vědci usoudili, že tyto efektivní účinky byly způsobeny posílením imunitní reakce."

TESTOVÁNÍ CHLORELLY A JEJICH ÚČINKŮ NA ZVÍŘATECH

V jedné japonské studiu vědci zkoumali laboratorní myši, které užívaly chlorellu po dobu deseti dnů, pak injekčně vstříkli těmto myším tři různé formy rakoviny. Podle Dr. Mosse, více než 70 % chlorellou posílených myší nedostalo rakovinu, zatímco ostatní myši, které chlorellu neužívaly zemřely do 20 dnů.
 
 
TESTOVÁNÍ CHLORELLY NA NEMOCNÝCH PACIENTECH

Výzkum týkající se výhod  posilujícího vlivu Chlorelly na imunitní systém se neomezuje pouze na zvířata. Podle bylinné medicíny, “Léčení rakoviny” (Healing Cancer) podle Dr. Donald R. Yance, Jr., Virginijská studie na bázi 15 léčených pacientů s tumorem mozku v kombinaci s užíváním chlorelly v práškové a tekuté formě v kombinaci se standardní chemoterapií a / nebo radiační terapií. I když pacienti s tumorem mozku přežíjí v počtu 10 %,  těchto 15 léčených pacientů chlorellou vykazovalo míru přežití 40%.

Toto je jen jedna z mnoha úspěšných studií spojujících chlorelly a posílení imunitního systému, tímto je chlorella nezbytnou součástí účinné a dobré léčbě rakoviny. V knize „Léčba rakoviny  bylinkami“ od Michael Tierra, ND, píše: "Doporučuji chlorellu  všem onkologických pacientům bez ohledu na jakékoli další zelené nápoje, které  mohou užívat ... Je to doslova kompletní strava sama o sobě. Chlorella se chová jako silná živina a i jako detoxikační  strava. "

Kromě posílení imunitního systému kdy chlorella reaguje na rakovinné buňky také působí jako preventivní opatření proti rakovině tím, že zvýší hladinu proteinu bílkoviny. Podle knihy „ Bible potravinového doplňku“  podle  Earl Mindell a RPH, PhD, v knize píše: "Četné studie zdokumentovaly, že nízká úroveň bílkovin je ukazatelem vážných nemocí jako je rakovina a srdeční choroby. Poukazuje na studie ze zkumavek kde potvrzuje, že zvýšením bílkovin se může  zabránit nádorovým změnám a také prodloužit životnost lidské buňky. "
 
Chlorella napomáhá v boji proti rakovině. Je vhodná pro užití i pro zdravé lidi, kdy působí preventivně. Chlorella také pomáhá snížit únavu a napomáhá se cítit silnější a zdravější.Chlorellu je možné dostat v tabletkách, které je možné si rozdrtit a přidat do jídla nebo se dají přímo spolknout a zapít sklenící čisté vody. Tablety chlorelly je vhodné i cumlat v ústech, to napomáhá např. zánětu dásní. Kvalitně zpracovanou chlorellu, která je označená i jako "kosher" si můžete objednat zde.



Použitá literatura:
http://www.naturalnews.com/008527.html

Žádné komentáře:

Okomentovat