čtvrtek 12. dubna 2012

Zelené potraviny k prevenci a léčbě

Zelené potraviny se mohou používat nejen jako prevence, ale také k léčbě již vzniklých zdravotních problémů, a to: 

- zánětů a infekčních onemocnění,
- metabolických poruch,
- onkologických stavů,
- kardiovaskulárních onemocnění
- onemocnění dýchacích cest,
- poruch trávícího systému,
- onemocnění ledvin a močové soustavy
- kožních onemocnění
- neurologických onemocnění,
- onemocnění pohybového systému,
- poruch žláz s vnitřní sekrecí,
- onemocnění lymfatického systému,
- gynekologických onemocnění,
- prostaty a m. pohlavních orgánů,
- některých duševních poruch,
- a mnohem více.

Co jste možná nevěděli

Zelené potraviny se užívají vnitřně, ale dají se i používat i na vnější pokožku jako obklady na poraněná místa.

Zelené potraviny lze kombinovat i s jinými potravinovými doplňky

Přestože zelené potraviny mají ideální složení, neobsahují některé důležíté látky, kterými jsou:

- koenzym Q10,
- vasodilatační látky, (Ginko biloba)
- chondroprotektivní látky (glucosamin sulfát, chondroitin sulfát, MSM).


Objednat si zelené potraviny můžete zde.



Použitá literatura:
Kniha o nápoji z trávy III, Václav Rathouský

Žádné komentáře:

Okomentovat